ACTIVITY DAYS TIME DURATION FACULTY
Music Monday,Friday 6 pm - 7 pm 1 hour Guru. Vishwamithiran
Music Batch-II Sunday 4 pm - 6 pm 2 hours Guru. Vinayakamoorthy
Karate Tuesday,Thursday 6 pm - 7 pm 1 hour Shihan N.Pandian,5th Dan
Chess Saturday 5.30 pm- 7.pm 1.5 hours Shri.Santanam
Chess Batch-II Sunday 9.30 am - 11.00 am 1.5 hours Shri.Santanam
Drawing Friday,Saturday 5.30 pm - 6.30 pm 1 hour Shri.Venkatakrishnan
Dance Wednessday,Saturday 6 pm - 7 pm 1 hour Smt.Natiya vardhini Latha
Yoga Monday to Saturday 6 am - 7 am 1 hour Yoga sudha.Shalini